Nyitva tartás

Strandfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

 

A strandfürdő részleges megnyitására 2021. május 22-én kerül sor. A szabadtéren üzemelő medencék a gyógyfürdő pénztárában megváltott belépőjeggyel vehetőek igénybe!

A strandfürdő vendégelátói egységei szintén üzemelnek!

Kérjük jegyválás előtt tájékozódjanak a Hírek menüpontban elérhető belépési feltételekről!

Az üzemelő medencékről a Medencék menüpontban, vagy elérhetőséginken kérhet bővebb információt!

 

Gyógyfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

A gyógyfürdő 2021. május 22-től részlegesen megnyitásra kerül. A gyógyászati kezelések továbbra sem elérhetőek, de medencéink és wellnes szolgáltatásaink várják Önöket!

A gyógyfürdő vendéglátó egységei szintén üzemelnek

Kérjük jegyváltás előtt szíveskedjenek a belépési feltételekről a Hírek menüpontbna, vagy elérhetőségeinken tájékozódni!

Rheumatológiai szakrendelés

Hírlevél

Miért érdemes feliratkozni?

Általános hírek

Gunarasfürdő újra várja Önt

(2021-05-10)

Fürdőnk 2021. május 22-től ismét várja a fürdőzni, kikapcsolódni vágyókat

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2021. május 22-től gyógy- és strandfürdőnk megnyitásra kerül. Az üzemelő medencék a gyógyfürdő pénztárában megváltott belépőjeggyel, és a194/2021 (IV.26.) Kormány rendeletben foglaltak maradéktalan betartásával vehetőek igénybe.

Gyógyászati kezeléseink jelenleg még nem elérhetőek!

Az üzemelő medencékről a Medencék menüpontban, vagy elérhetőségeinket tájékozódhat!

 

A 194/2021. (IV.26.) Kormány rendelet értelmében a fürdőben a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettségi igazolványt és az azon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági bizonyítványt érkezéskor a pénztárban be kell mutatni. A fürdő megtagadja a belépést azon személytől, aki a koronavírus elleni védettségét vagy életkorát nem igazolja!

A fürdő területén a maszk használata nem kötelező!


Az alapvető higiénés szabályok betartása, a gyakori kézfertőtlenítés és takarítás azonban továbbra is fontos, ezért ezek betartása mellett kérjük fokozottan ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra is!

Kellemes pihenést kívánunk!