Nyitva tartás

Strandfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

 

Kültéren üzemelő medencéink a gyógyfürdőn keresztül, az ott érvénybem lévő belépőjegyek megváltásával vehetők igénybe. Kérjük tájékozódjanak a Medencék menüpontban üzemelő medencéinkről!

 

 

Gyógyfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

A fürdő nyitva tartása:

Hétfőtől péntekig: 8.00-19.00

Szombat-vasánap: 9.00-19.00

Kérjük jegyváltás előtt szíveskedjenek a belépési feltételekről, illetve az üzemelő medencékről a Hírek menüpontbna, vagy elérhetőségeinken tájékozódni!

 

Tel: 74/465-454

 

Rheumatológiai szakrendelés

Hírlevél

Miért érdemes feliratkozni?

Fejlesztési tervek

Gunaras Resort Spa Hotel****

A Dél-Dunántúl legújabb négycsillagos szállodája március 10-én megnyitotta kapuit. Az első vendégek Torkos Csütörtök napján próbálhatták ki először szállodánk séfjének specialitásait. A 94 szobás szállodában helyett kapott egy 180 fős étterem, 2 bár, 4 konferenciaterem, egy squash pálya, játékterem, gyermekjátszóház, egy borszalon és egy szivar szalon is. A szálloda elsősorban a gyógyulást és pihenést kereső vendégeket várja, de számít az üzleti vendégkörre, a konferenciák, partnertalálkozók és a családi rendezvények résztvevőire is.

Szolgáltatásaival támogatja a fürdőfejlesztés holisztikus szemléletét, a keleti és nyugati spa-kultúra egymás melletti gunarasi bevezetését.  

ACCamera_1.jpgACCamera_2.jpgACCamera_3.jpgACCamera_4.jpgACCamera_5.jpgACCamera_6.jpg