Nyitva tartás

Strandfürdő nyitva tartás

Tisztelt Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a szezonálisan üzemelő strandbejárat augusztus 31-én az idei szezonra lezárásra kerül. A szabadtéri strandfürdő üzemelő medencéi 2016. szeptember 1-től a gyógyfürdőn keresztül, az ott érvényben lévő belépőjegyek megváltásával vehetőek igénybe.

 

Gyógyfürdő nyitva tartás

A gyógyfürdő egész évben nyitva tart.

Hétfőtől péntekig munkanapokon: 8.00 - 19.00 h.

Szombat-vasárnap és ünnepnapokon: 9.00 - 19.00 h.

A gyógyászati kezelések -a medencefürdő és masszázs kezelések kivételével- csak munkanapokon (hétfőtől-péntekig vehetőek igénybe), 8.00 - 16.00 óráig.

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a jacuzzik technikai okok miatt nem üzemelnek! A hibáért szíves elnézésüket kérjük!

Rheumatológiai szakrendelés

Hírlevél

Miért érdemes feliratkozni?

Fejlesztési tervek

Gunaras Resort Spa Hotel****

A Dél-Dunántúl legújabb négycsillagos szállodája március 10-én megnyitotta kapuit. Az első vendégek Torkos Csütörtök napján próbálhatták ki először szállodánk séfjének specialitásait. A 94 szobás szállodában helyett kapott egy 180 fős étterem, 2 bár, 4 konferenciaterem, egy squash pálya, játékterem, gyermekjátszóház, egy borszalon és egy szivar szalon is. A szálloda elsősorban a gyógyulást és pihenést kereső vendégeket várja, de számít az üzleti vendégkörre, a konferenciák, partnertalálkozók és a családi rendezvények résztvevőire is.

Szolgáltatásaival támogatja a fürdőfejlesztés holisztikus szemléletét, a keleti és nyugati spa-kultúra egymás melletti gunarasi bevezetését.  

ACCamera_1.jpgACCamera_2.jpgACCamera_3.jpgACCamera_4.jpgACCamera_5.jpgACCamera_6.jpg