Nyitva tartás

Strandfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

 

A szabadtéri strandbejárat megnyitásra került! Az ott megváltott belépőjegyekkel a szabadtéri medencék és a csúszdapark vehetőek igénybe!Strandpénztárunkban már bankkártyával is fizethet! Szép Kártya elfogadására továbbra is csak a gyógyfürdő főpénztárában van lehetőség!

A csúszdapark naponta 10.00-18.00 óra között üzemel! A fürdő fenntartja magának a jogot, hogy a csúszdapark üzemidéjét baleset - és egészségvédelmi okokból megváltoztassa! A csúszdapark üzemszünete esetén a belépőjegyeket árát nem térítjük vissza!

A strandfürdő vendégelátói egységei szintén üzemelnek!

Kérjük jegyválás előtt tájékozódjanak a Hírek menüpontban elérhető belépési feltételekről!

Az üzemelő medencékről a Medencék menüpontban, vagy elérhetőséginken kérhet bővebb információt!

 

A strandfürdő naponta 9.00-19.00 óra között üzemel

 

Gyógyfürdő nyitva tartás

Kedves Vendégeink!

A gyógyfürdő megnyitásra kerül. A gyógyászati kezelések továbbra sem elérhetőek, de medencéink és wellnes szolgáltatásaink várják Önöket!

A gyógyfürdő vendéglátó egységei szintén üzemelnek

Kérjük jegyváltás előtt szíveskedjenek a belépési feltételekről a Hírek menüpontbna, vagy elérhetőségeinken tájékozódni!

A gyógyfürdő naponta 9.00-19.00 óra között üzemel

Rheumatológiai szakrendelés

Hírlevél

Miért érdemes feliratkozni?

Általános hírek

Ajándékozzon felüdülést

(2010-12-09)

Lepje meg szeretteit!

Ajándékutalványaink tartalmát az Ön igényinek megfelőlen állítjuk össze. Az utalvány tartalmazhat egy vagy több napra érvényes belépőjegyeket, illetve bérleteket, 25 vagy 50 perces masszázsutalványokat, és utalványokat a Feng Shui testkezelések használatára. Bővebb felvilágosítást kérjen elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésére!

A kategória további hírei:

« Vissza a hírekhez