Opening hours

Strandfürdő nyitvatartás

Opening hours

The medicinal spa is open all year, from 8 am to 7 pm on weekdays, and from 9 am to 7 pm on weekends and holidays.

The open-air swimming pool is open in the summer season, between 1 May and 30 September if weather permits, from 9 am to 7 pm every day. Night swimming from 7.30 pm to 11 pm.

 

Rheumatology service: on weekdays from 8 am to 2 pm. Consultant physician: Dr. Katalin Horváth, rheumatologist.

Gyógyfürdő nyitvatartás

Tisztelt Vendégeink!

A gyógyfürdő és a gyógyászati részleg továbbra sem üzemel.

Rheumatológiai szakrendelés

Newsletter

Why subscribe?

Általános hírek

Hamarosan megnyitunk

(2020-06-22)

2020. június 25-én megnyitjuk strandfürdőnket

Kedves Vendégeink!

 

2020. június 25-től szabadtéri strandfürdőnket ismételten megnyitjuk. A belépőjegyet kizárólag a fürdő parkolóján keresztül megközelíthető strandpénztárnál van mód megváltani, ahol egyelőre csak készpénzes fizetés áll rendelkezésre. A fedett gyógyfürdő és annak szolgáltatásai még nem üzemelnek, a nyitásról később adunk tájékoztatást.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a járványügyi készültség időszaka miatt üzemelésünk során meg kell felelnünk a szigorú jogszabályoknak, így azok változása esetén egyes szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan állnak vendégeink rendelkezésére. Az ilyen jellegű korlátozásokról a fürdő péztárában tájékoztatást helyezünk ki, melyekről még jegyváltás előtt tájékozódhatnak.

Üzemidő alatt bekövetkező szolgáltatás kiesés miatt a megváltott belépőjegyek összegét visszatéríteni nem áll módunkban.

A csúszdaparkra vonatkozó korlátozások továbbra is életben vannak, tehát a csúszdapark üzemeltetését a szolgáltató baleset - és egészségvédelmi okokból jogosult felfüggeszteni!

 

Várjuk Önöket sok szeretettel!

« Back to news